In mijn leven heb ik zelf ervaren hoe het is om relaties te zien veranderen, om dierbare relaties te verliezen. Vertrouwde situaties verdwenen, kleine verliezen die ik kon bevatten en grote verliezen die een wond achterlieten. Mijn grenzen die werden overschreden.

Het is er zomaar, of ik wil of niet. Door omstandigheden, door mijn eigen keuzes of door keuzes van anderen. Grote en kleine wonden die mijn leven lang de kop opsteken en aandacht en liefde verdienen.

Mede door deze periodes heb ik de passie voor deze processen van het leven gevoeld en ontwikkeld.

Ik werk ook als sr. HR professional graag met mensen en (in) organisatiedynamieken. Ik heb een opleidingsachtergrond in o.a. Sociaal Juridische Dienstverlening, Personeel & Arbeid, Sociale Psychologie, Omgaan met Verlies en ik volg naast HR gerelateerde thema’s regelmatig diverse trainingen, cursussen, inspiratie- themabijeenkomsten over leven, liefde en dood en het begeleiden in deze thema’s.

Mijn levenservaring en een geboren passie voor mensen maken dat de Chinese filosoof Confucius wat mij betreft zo’n 2500 jaar geleden al gelijk had:

‘Geef mij werk wat bij mij past en ik hoef nooit meer te werken.’

Tijdens een consult kun je van mij naast scherpte en verdieping ook humor en lichtheid verwachten. In ontmoeting met jou. Ik laat je graag werken met verschillende werkvormen zoals o.a. een opstelling, tekenopdrachten, opdrachten met diverse materialen, gedichten, metaforen en rituelen; wat bij jou past. Ik geloof in de kracht van de natuur, door te bewegen kom je in beweging. Een wandeling in de prachtige omgeving van mijn praktijk behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden.

‘Een pad ontstaat door er op te lopen.’ Een oud Chinees gezegde door Lao Tse.